Dos santcugatencs opten a la presidència del Barça


  • Comparteix:

Els residents a Sant Cugat, Joan Laporta i Jaume Guixà, optaran a la presidència del Futbol Club Barcelona. El fins ara màxim dirigent blaugrana i el president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat hauran de buscar ara el suport de 1.804 socis per convertir-se en candidats a la presidència.

Guixà, de 48 anys d'edat i catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, serà el rival de Joan Laporta per la presidència blaugrana. El precandidat santcugatenc presentarà aquest dissabte la seva proposta a l'hotel Gallery de Barcelona i ho farà rodejat del seu equip que conformen 14 persones.

Laporta ja ha presentat públicament la seva candidatura, formada pels qui fins fa dues setmanes eren membres de la seva junta directiva.

Les eleccions tindran lloc el 3 de setembre, sempre i quan els dos candidats presentin 1.804 signatures de socis blaugranes donant suport a les seves candidatures. Si només un dels dos santcugatencs superés aquest requisit, es proclamaria president el 22 d'agost, coincidint amb la celebració del trofeu Joan Gamper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.