Catalana Occident adapta el seu web per a discapacitats


  • Comparteix:

Catalana Occident ha adaptat la seva pàgina web per garantir que sigui accessible per a discapacitats. L'empresa d'assegurances amb seu a Sant Cugat és la primera d'aquest sector a adaptar el seu portal, que ha estat dissenyat per la consultora Memento.

L'objectiu d'aquesta remodelació és facilitar la navegació a les persones que tenen dificultat de comprensió amb una pàgina convencional. El nou web està pensat tant per a persones amb algun tipus de discapacitat física i sensorial, com per a les d'edat avançada, i s'hi pot accedir des de la pàgina d'inici del web de la companyia asseguradora.

La versió accessible del lloc web de Catalana Occident permet escollir la mida de la lletra i cada imatge va acompanyada d'una explicació. A través d'un disseny senzill i una estructura de navegació simple, es facilita la comprensió de la pàgina a tots els usuaris. La web ha estat dissenyada per la consultora Memento i permet triar entre tres idiomes -català, castellà i anglès- i s'hi ofereix informació sobre el grup, els seus accionistes i inversors i la cartera de productes, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.