L'estació de Sant Cugat guanya un 4% d'usuaris


  • Comparteix:

L'estació de Sant Cugat de Ferrocarrils de la Generalitat ha guanyat 80.000 passatgers durant el primer semestre de l'any, el que representa un augment del 4% respecte al mateix període del 2005. Les estacions dels districtes són, però, les que més augmenten percentualment en nombre d'usuaris, amb creixements de fins al 10%, en el cas de La Floresta.

L'estació del centre ha registrat, durant el període de gener a juny d'enguany, 1.875.000 viatgers. Això representa un 4% respecte al mateix període del 2005 i, en valors absoluts, es tradueix en gairebé 80.000 viatgers més.

L'estació de La Floresta hi guanyat 16.000 viatgers més, el que representa un 10% d'increment, mentre que a Les Planes aquesta xifra és del 8%, amb gairebé un augment de 12.000 viatgers. Les estacions de Valldoreix i Mira-sol, per la seva banda, han experimentat un creixement del 5% en nombre de passatgers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.