Mor l'actor santcugatenc Joan Llamas


  • Comparteix:

Joan Llamas, en una funció de 'Pedra i Sang'

Joan Llamas, en una funció de 'Pedra i Sang'

Aquest dilluns s'han celebrat al Monestir els funerals per l'actor i fotògraf santcugatenc Joan Llamas, mort aquest dissabte d'una aturada cardíaca, a l'edat de 66 anys. Amb una dilatada trajectòria sobre els escenaris, Llamas havia fundat tres grups teatrals. L'Associació Amics de Pedra i Sang manté la preparació de l'homenatge que se li anava a fer el pròxim mes d'octubre, reconvertint-lo en un reconeixement pòstum.

La relació de Llamas amb el teatre va començar als 7 anys, i es va allargar fins el passat mes de juliol, quan va participar al cicle Lectures a la Fresca. Va ser fundador de l'Agrupació Teatral Maragall, de la Companyia Fila Zero i del grup professional Tetrateatre. La directora de Tetrateatre, Dolors Vilarasau, assegura que es manté en ferm l'homenatge que volien fer a Joan Llamas i al també actor Joan Fàbregas.

Dolors Vilarasau

Sant Cugat té un deute amb Joan Llamas: un actor que ens ha fet riure i plorar, i que ha repartit humanitat amb tots els personatges que ha interpretat


També va participar en muntatges fora de Sant Cugat com ara al Teatre Lliure i també en papers esporàdics en diverses sèries de TV3. Actualment dirigia el grup de teatre Club Natació Sant Cugat i col·laborava en espectacles de Tetrateatre i de l'Associació Amics de Pedra i Sang. Dolors Vilarasau defineix el polifacètic actor com un home entranyable:

Dolors Vilarasau

Era un home que sempre anava a peu, amb una gran bonhomia, i sempre codiciat per fer un café o tenir una xerradeta


Professionalment va exercir com a fotògraf, amb col·laboracions periodístiques al Tot Sant Cugat i al Viure Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.