Grues pirata estafen a la B-30


  • Comparteix:

Grues pirata cobren cins vegades més pel servei d'assistència en carretera a la B-30 entre el Papiol i Sant Cugat. Alguns perjudicats han hagut de pagar al voltant de 1.500 euros o s'han trobat amb problemes per recuperar el cotxe quan es negaven a pagar-ho.

Una dotzena de grues "intruses" es dediquen a buscar cotxes avariats per les carreteres catalanes i els cobren un preu abusiu per l'assistència . Alguna d'aquestes grues pirata patrullen per la B-30 entre el Papiol i Sant Cugat, no porten cap tipus d'identificatiu i s'aprofiten d'un buit legal per estafar els conductors.

Sovint el conductor firma un contracte i després no és possible demostrar que es tracta d'una estafa. Alguns clubs d'assistència estrangers i companyies d'assegurances catalanes s'han queixat davant dels Mossos d'Esquadra i el departament de Consum de la Generalitat. Tot i així, tant la policia com els inspectors afirmen que no es pot actuar contra aquestes empreses perquè no són il·legals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.