Èxit de l'acollida de nens sahrauís a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) considera que l'estada dels nens sahrauís al nostre municipi durant l'estiu ha estat tot un èxit. Tant la dotzena de nens que han passat l'estiu a la nostra ciutat com les famílies que els han acollit s'han mostrat molt satisfets amb l'experència.

SCAPS agraeix la rebuda dels santcugatencs als nens sahrauís. Els menors, d'entre 8 i 13 anys, han estat durant el mes de juliol en casals, campaments i cases de colònies i durant el mes d'agost acollits en diverses families santcugantenques.

Neus Bosch, una de les responsables de l'SCAPS, fa un balanç molt positiu de la rebuda de les families als menors.

Mercè Bosch

Fins arribar al mes d'abril no sabiem quants nens podien venir. Pero les families han acollit amb molt de gust


Tots els nens excepte un van tornar cap al Saharà Occidental el passat dissabte 26 amb les seves famílies. Una lesió al colze, a causa d'un accident amb bicicleta, no permetrà tornar a un dels menors al seu país fins al mes vinent. Tot i aquest petit incident, l'SCAPS es mostra molt satisfeta amb l'experiència i afirma que continuarà col·laborant en l'acollida de nens saharauís sempre que hi hagi famílies disposades a rebre menors a les seves llars.

L'associació reactivarà la seva activitat a partir de la propera Festa de la Tardor on té previst fer algun acte per donar a conèixer el conflicte del Saharà encara per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.