Satisfacció entre el veïnat per la reducció de la rotonda del Parc Central


  • Comparteix:

Satisfacció veïnal per la reducció de la rotonda de la cruïlla entre el carrer Manel Farrés i la carretera de Vallvidrera. Amb les obres, l'Ajuntament dóna resposta a la demanda de l'associació de veïns Proparc. A hores d'ara, queda pendent enjardinar la zona propera a la rotonda.

La rotonda compta des d'aquest estiu amb 12 metres menys de diàmetre. D'aquesta manera, se sastisfan les demandes dels veïns de la zona, que assseguraven que la proximitat de la infraestructura als habitatges era un perill. Per fer possible la reducció, va caldre aprovar la modificació del Pla General Metropolità (PGM) en aquella zona.

El portaveu de l'associació veïnal Proparc, Jordi Muñoz, valora la finalització de les obres.

Jordi Muñoz

Estem molt contents amb la finalització de les obres de reducció de la rotonda de la carretera de Vallvidrera.


En l'actualitat, queda pendent enjardinar la zona, una operació que s'ha endarrerit a causa de les altes temperatures estivals.

L'alcalde Lluís Recoder també assegura que queden pendents qüestions relacionades amb la permeabilitat a la zona compresa entre el Parc Central i el Turó de Can Mates.

Lluís Recoder

Queda pendent una qüestió relacionada amb la permeabilitat de la zona entre el Parc Central i el Turó de Can Mates.


L'associació veïnal té previst reunir-se amb tècnics del consistori per tractar la instal·lació dels semàfors, els passos de vianants i d'un radar a la zona de la rotonda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.