Tot a punt per a la celebració, diumenge, de la XIV edició de la Festa de l'Ou Ferrat


  • Comparteix:

Els veïns del barri de Can Borrull de Les Planes celebren aquest diumenge la XIV edició de la Festa de l'Ou Ferrat . Els organitzadors oferiran un any més un dinar popular amb ous ferrats, 'lacón', 'tarta de Santiago' i cafés a tots els que s'acostin al Casal del Pi.

L'Associació de Veïns de Can Borrull organitza aquest diumenge la Festa de l'Ou Ferrat, una trobada que arriba enguany a la catorzena edició i que espera aplegar unes 150 persones. La festa se celebrarà a les dues del migdia i pretén ser una trobada per compartir amb tots els veïns del barri i aquells que vulguin de fora. La celebració va sorgir després d'un sopar de germanor i any rera any arrela amb més força. Així ho ha explicat un dels membres de l'associació, Lluís Mestres.

Lluís Mestres

Nosaltres estem separats del nucli de Les Planes i vam pensar de fer la nostra petita festa després d'un sopar de germanor.


Mestres ha explicat que com el propi nom de la festa indica, el rei de l'esdeveniment és l'ou ferrat, però també s'hi podran menjar el també tradicional 'lacón' o la 'tarta de Santiago'.

Lluís Mestres

Ous, lacón, postres, tarta de Santiago, café. La moguda de sempre però no ens desmarquem de l'ou ferrat perquè és la seva festa.


Lluís Mestres ha aclarit que la Festa de l'Ou Ferrat no està inclosa dins dels actes de la Festa Major de Les Planes, ja que és una celebració organitzada pels propis membres de l'Associació de Veïns de Can Borrull. És aquesta mateixa associació veïnal qui es fa càrrec de les despeses, sense rebre cap subvenció. Des de l'entitat esperen comptar amb l'assistència d'unes 150 persones aquest diumenge, i també està prevista la visita de les autoritats municipals i representants de diversos partits polítics.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.