El Punt Dona Informació celebra el segon aniversari amb una exposició sobre desigualtats


  • Comparteix:

El Punt Dona Informació celebra el seu segon aniversari amb la inauguració d'una exposició sobre les desigualtats de gènere. Aquesta és una de les propostes d'aquest trimestre, juntament amb un programa d'ajuda a famílies monoparentals i la creació d'un protocol contra la violència domèstica.

La Diputació de Barcelona ha cedit a l'Ajuntament l'exposició 'Dona, que més vols?', una mostra que vol abordar de prop les desigualtats socials entre homes i dones. L'alcalde Lluís Recoder serà l'encarregat d'inaugurar la mostra el dia 1 d'octubre a la Biblioteca del Mil·lenari.

La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, ha concretat l'objectiu d'aquesta exposició:

Mercè Conesa

L'exposició explica grans i petites diferències entre homes i dones des de diferents àmbits


D'altra banda, Conesa ha anunciat que la Comissió contra la Violència Domèstica té un esborrany del protocol que es farà servir en casos de violència domèstica. Segons Conesa, aquest protocol, que s'aprovaria al novembre, implica a tots els agents socials:

Mercè Conesa

El protocol contra la violència domèstica vol ser un gra de sorra perquè tots els agents sàpiguen actuar davant situacions de maltractaments


Dona Informació també ha engegat un programa de suport a les famílies monoparentals, que preveu ajuda econòmica i un taller d'autoestima. Una altre de les iniciatives que es tiren endavant és el projecte Adagio, una eina que vol fomentar la igualtat d'oportunitats entre el sector femení.

El programa d'aquest trimestre també inclou la convocatòria de la segona edició de la Beca de Recerca, que enguany és de 1.875 euros. La beca és un vehicle per a obtenir noves dades sobre la realitat de la dona al municipi en diferents àmbits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.