Continuen els problemes financers del CMSC i la seva nova no arrenca


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc atribueix a les obres del nou Ajuntament el poc èxit de la seu que l'entitat va inaugurar fa un any. En quant a la situació econòmica del club, la junta directiva, triada fa 6 mesos, afirma que el finançament s'haurà d'incrementar un 20% per assolir l'estabilitat econòmica de la institució.

Les obres del nou Ajuntament a la Rambla del Celler han dificultat la captació de nous socis al Club Muntanyenc, segons la junta directiva de l'entitat. Actualment l'únic accés a la seu del Club està ubicat darrera de l'edifici, al carrer Dos de Maig, la qual cosa ha impedit que molts santcugatencs puguin conèixer la seu que l'entitat ja va estrenar fa un any.

Així ho ha afirmat el president del Club Muntanyenc, Francesc Duch, en declaracions al magazine 'Sant Cugat a Fons'.

Francesc Duch

La gent més assídua al club si que està gaudint, però la gran majoria de Santcugatencs encara no s'hi han apropat. I un dels grans inconvenients és l'accés que és molt precari perquè està a un carrer bastant secundari com és el Carrer Dos de Maig.


La junta directiva del Club creu que el finançament encara s'haurà d'augmentar un 20% per poder afrontar totes les necessitats econòmiques de la institució. Per això preveu, entre d'altres mesures, prolongar la hipoteca del nou edifici que té contractada amb Caixa Terrassa i demanar subvencions a la Generalitat per finançar nous equipaments culturals i esportius.

Francesc Duch

La nova junta s'ha trobat que el club té un forat econòmic molt important i que hem de resoldre. Pera això volem pactar amb Caixa Terrasa i comptem amb l'ajuda de l'Ajuntament.


Des que es va constituir la nova junta, el Club Muntanyenc ha aconseguit una subvenció de la Generalitat de gairebé 60.000 euros destinada al rocòdrom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.