Malestar als comerços del carrer Francesc Moragas per l'eliminació de la zona blava


  • Comparteix:

Conesa diu que l'aparcament de Can Quitèria s'obrirà per Nadal

Conesa diu que l'aparcament de Can Quitèria s'obrirà per Nadal

Indignació entre els comerciants del carrer Francesc Moragas per l'eliminació de la zona blava d'aquesta via, que ha passat a tenir dos carrils de circulació. Els botiguers de la zona es queixen de l'excés de trànsit i la manca de places d'aparcament. Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Territori recorda que la mesura pretén evitar el col·lapse de trànsit arran de les obres de remodelació de la Rambla del Celler.

Els petits comerciants de l'entorn del carrer Francesc Moragas han alçat la veu per queixar-se de les conseqüències de l'eliminació de la zona blava en un tram d'aquesta via. El carrer s'ha convertit en una via de dos carrils entre l'avinguda Pla del Vinyet i la Rambla del Celler. En total, s'han suprimit 20 places d'aparcament i s'han habilitat sis noves zones de càrrega i descàrrega a l'entorn.

Els botiguers del carrer Francesc Moragas es queixen que aquesta mesura els perjudica greument, perquè elimina l'aparcament dels seus clients i intensifica encara més el trànsit per aquesta via. Escoltem algunes de les opinions dels comerciants de la zona.

Botiguers del centre

Em sembla molt malament. Això es carrega els petits comerços. No ens han explicat res. Avui només he tingut un client; això sembla una autopista.


Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha replicat que la zona compta amb zones d'aparcament com la de la plaça de Barcelona. A més, Conesa ha anunciat que el nou aparcament de Can Quitèria està molt avançat i que podrà obrir les portes abans de les festes de Nadal.

La titular de Territori recorda que la mesura de doblar els carrils de Francesc Moragas pretén descongestionar el trànsit en aquest punt, però afegeix que no es tracta d'una actuació definitiva.

Mercè Conesa

Es va anunciar abans de l'estiu i no és definitiu: és una mesura per evitar el col·lapse de trànsit. Trobar equilibri entre el comerç i els embusos de trànsit.


Conesa ha afegit que s'ha pensat en augmentar les zones de càrrega i descàrrega, per tal d'evitar problemes als comerços malgrat l'eliminació de 20 places d'aparcament de zona blava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.