L'Ateneu celebra el 50è aniversari amb noves propostes


  • Comparteix:

L'Ateneu inaugura el curs del seu cinquantè aniversari amb més d'una seixantena d'activitats, cursos i exposicions adreçats a santcugatencs de totes les edats. A part del nou programa de l'entitat, les principals novetats són les activitats esportives i les sessions de cap de setmana.

L'Ateneu presenta un trimestre carregat d'activitats i novetats, però sense perdre en cap moment el caire social que caracteritza l'entitat. Enguany, els santcugatencs que ho vulguin poden iniciar-se amb un curs d'àrab, de dansa del ventre, de cuina o amb una cata de xocolata. El més nou, però, són les activitats esportives que, per primera vegada, organitzarà l'entitat. A més, aquest any l'Ateneu també obrirà la secretaria els caps de setmana i oferirà cursos i monogràfics.

Tot això en l'any del cinquanta aniversari de l'entitat, que no vol pedre el seu esperit de treball i de compartir experiències amb la ciutat, tal com explica el seu president, Ramon Pros.

Ramon Pros

L'Ateneu fa 50 anys però a part de fer un sopar i festa, el que volem és compartir el dia a dia amb els santcugatencs,


El nou programa de l'Ateneu estarà a disposició de tots els santcugatencs a partir d'avui i conté tota l'agenda d'activitats que es duran a terme durant els propers tres mesos. Una novetat destacada és que en aquesta edició les 27 entitats que col·laboren a l'Ateneu han pogut escriure quatre ratlles per presentar les activitats que desenvolupen. El programa també estarà actualitzat durant tota la temporada al web ateneu.cat.

Joan Carles Busquets, coordinador de l'Ateneu, explica per què han volgut que el nou programa porti el nom de "Sant Cugat al carrer".

Joan Carles Busquets

Totes les fotografies del programa tracten d'explicar l'estil de Sant Cugat que ens agrada, on els ciutadants viuen al carrer d'una forma simbòlica com ho fan durant els dies de festa major.


La temporada passada van passar per l'Ateneu unes 1.200 persones cada mes. En total, en tot l'any passat 3.000 santcugatencs es van matricular a alguna activitat de l'entitat social. El pressupost que es va fer servir durant tota la temporada anterior va ser de més de 300.000 euors i es creu que enguany serà superior.

Les inscripcions dels cursos i activitats estaran obertes a partir de dilluns que ve a la secretaria de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.