Més de 90 activitats configuren el Pla Municipal de Dinamització Educativa


  • Comparteix:

El Pla Municipal de Dinamització Educativa reuneix 90 activitats dirigides als centres educatius de la ciutat amb l'objectiu d'instruir i educar alhora. El document, que s'ha presentat aquest divendres en l'acte d'inauguració del curs escolar, inclou propostes de l'Ajuntament, les entitats i les pròpies escoles i instituts. El pla aplega activitats esportives, literàries, escèniques i musicals, entre d'altres.

Aprofitant la inauguració del curs escolar 2006-2007, la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha presentat el Pla Municipal de Dinamització Educativa que enguany arriba a la setzena edició. Solé explica els objectius d'aquest pla.

Àngels Solé

El Pla va començar amb un ventall d'activitats petites i any rere any ha anat creixent. L'objectiu que ens marquem és doble: instriuir i educar.


Entre les 90 activitats proposades, destaquen les destinades al medi ambient, l'exposició 'Escoles d'altres móns' del fotògraf Kim Manresa i els tallers de dansa contemporània de la companyia Nats Nus.

L'Ajuntament també ha presentat el projecte de Mediació als IES, que ja funciona als centres Leonardo da Vinci, Angeleta Ferrer i Arnau Cadell. Aquest curs, a més, es posarà en marxa el Pla Educatiu d'Entorn, fruit de la col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament. La iniciativa vol reforçar la cohesió social, a partir de l'educació intercultural, i consolidar el català com a llengua d'ús social.

El curs escolar començarà aquest dimarts i la comunitat educativa santcugatenca es troba a punt per aquesta cita. L'alcalde, Lluís Recoder, ha volgut remarcar la importància de la sisena hora en la inauguració del curs escolar 2006-2007.

Lluís Recoder

Aquest serà un curs escolar diferent. Enguany tenim la implantació de la sisena hora als centres escolars. Aquest fet ha comportat un esforç afegit.


El 12 de setembre serà el primer dia de curs per a tots els alumnes de la ciutat. Recordem que les principals novetats seran la incorporació de la sisena hora lectiva i la posada en marxa de l'onzè CEIP. De moment, aquest nou centre començarà les classes amb dos línies de P3 al CEIP Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.