Gairebé 17.000 santcugatencs inicien avui el curs escolar


  • Comparteix:

Prop de 17.000 alumnes comencen aquest dimarts el nou curs escolar a Sant Cugat. Les aules acolliran enguany un 8% més d'estudiants que l'any passat. L'Ajuntament ha destinat enguany prop de 450.000 euros per posar a punt les escoles públiques de la ciutat.

Als centres públics i concertats, s'ha passat de 11.191 alumnes a 12.925 en un any, sense incloure-hi les escoles bressol. L'increment als centres privats també ha estat similar. D'aquesta manera, el creixement d'alumnes a Sant Cugat ha arribat al total de 16.993 estudiants en el conjunt de cicles educatius.

La principal novetat del curs és l'inici d'activitat de l'onzè CEIP, que aquest curs estarà situat al centre Turó de Can Matas. La nova escola, que enguany compta amb dues aules de P3, tindrà el seu edifici enllestit el curs vinent. El centre s'ubicarà davant de l'escola d'Arquitectura de la UPC.

L'Ajuntament ha destinat enguany prop de 450.000 euros per posar a punt les escoles públiques de la ciutat de cara a l'inici del curs escolar. L'escola CEIP Joan Maragall ha estat la que ha rebut una inversió més gran, seguida de Catalunya i l'Olivera. Les onze escoles públiques del municipi començaran les classes dimarts vinent amb normalitat.

Així ha valorat l'alcalde Lluís Recoder la inversió del consistori en els centres educatius.

Lluís Recoder

Ha estat una inversió molt important i això ens ha permès fer obres de manteniment gairebé a totes les escoles públiques de la ciutat.


El curs passat va començar sense que les obres del CEIP L'Olivera haguessin finalitzat a temps. El treballs a l'escola van acabar passades les festes de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.