Les AMPAs reclamen un millor funcionament del transport públic escolar


  • Comparteix:

L'entitat demana més oferta pública d'escoles bressol

L'entitat demana més oferta pública d'escoles bressol

La Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat demana una millora del transport escolar a la ciutat, especialment per donar cobertura a les escoles l'Olivera i Turó de Can Mates i l'institut Leonardo da Vinci. L'entitat creu que s'hauria de millorar la freqüència i la puntualitat d'aquest servei. D'altra banda, la coordinadora assegura que l'oferta pública d'escoles bressol és insuficient a la nostra ciutat.

L'IES Leonardo da Vinci i els CEIPs l'Olivera i Turó de Can Matas tenen deficiències en el servei de transport escolar, segons denuncia la Coordinadora d'AMPAs de la nostra ciutat. L'organització demana més freqüència i puntualitat al servei d'autobusos que porta els alumnes a l'escola, i remarca la importància que es deixi els alumnes a la porta de l'escola.

Ho explica el vicepresident de la Coordinadora d'AMPAs, Jordi Comas.

Jordi Comas

Es pot millorar molt. Hi ha escoles com l'Olivera o el Turó de Can Mates que no tenen un bon transport escolar, ni tampoc l'IES Leonardo.


Comas també s'ha referit al dèficit d'escoles bressol a Sant Cugat. Davant l'elevada taxa de natalitat de la ciutat, el vicepresident de la Coordinadora d'AMPAs assegura que és necessari construir més centres públics.

Jordi Comas

Estem malament d'oferta. L'escola pública bressol a Sant Cugat té una demanda superior a l'oferta, com a mínim el doble i potser el triple.


Jordi Comas demana a l'Ajuntament que s'impliqui en la planificació i coordinació dels serveis que la Coordinadora d'AMPAs ofereix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.