Marta Angelat reivindica la identitat valldoreixenca en el pregó de Festa Major


  • Comparteix:

La presidenta de l'emd es compromet a continuar avançant malgrat els 'entrebancs'

La presidenta de l'emd es compromet a continuar avançant malgrat els 'entrebancs'

L'actriu Marta Angelat reivindica la identitat valldoreixenca i el comportament ecològic dels seus ciutadans en el pregó de Festa Major. Angelat, que viu a Valldoreix des de fa 30 anys, demana als veïns que 'no els canviïn' i fa una crida a impulsar millores en civisme i cultura. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, es compromet a dotar Valldoreix dels serveis que necessita.

La plaça del Casal Cultural de Valldoreix s'ha omplert de gom a gom aquest divendres a la nit amb motiu del pregó d'inici de la Festa Major. L'actriu Marta Angelat ha estat l'encarregada d'obrir les activitats amb un parlament en què ha recordat la seva implicació sentimental amb Valldoreix, on resideix des de fa 30 anys. Angelat també s'ha dirigit als valldoreixencs per demanar-los que 'no els canviïn' i reivindicar la identitat del seu poble.

Marta Angelat

No deixem que ens canviïn. Continuem sent un poble i intentem millorar. Siguem pioners en comportament ecològic.


La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha demanat als valldoreixencs que se sentin protagonistes de la seva Festa Major. Turu s'ha compromès a 'continuar treballant' per posar al dia Valldoreix en serveis, malgrat els 'entrebancs'.

Montserrat Turu

Tenim moltes coses a fer per posar Valldoreix on li pertoca. Seguirem superant els entrebancs. No dubteu que seguirem avançant.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat que la Festa Major és una bona ocasió per mantenir la tradició i la identitat pròpia de Valldoreix.

Lluís Recoder

Valldoreix té una identitat històrica, forta i reivindicada. Això és bo, avui que vivim en la globalització. Valldoreix és poble.


Després de la lectura del pregó, Marta Angelat ha estat obsequiada per l'EMD amb una obra de la pintora Mercè Diogène i dos llibres sobre Valldoreix. L'Ajuntament li ha lliurat, de la seva banda, el símbol de la rossassa del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.