Turu destaca les bones relacions amb Sant Cugat en la inauguració de la Mostra d'Artistes


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, assegura que les relacions entre Valldoreix i Sant Cugat passen pel seu millor moment durant la inauguració de la Mostra d'Artistes de Valldoreix. En l'acte, que donava el tret de sortida a la Festa Major, l'alcalde Lluís Recoder ha destacat el paper de cohesió social que realitza l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix.

La presidenta de l'Entitat Municipal Descentralitzada valora molt positivament l'avenç que s'ha produït en les relacions entre Sant Cugat i Valldoreix. Segons Montserrat Turu, durant aquest mandat s'han abordat moltes qüestions pendents i s'han concretat acords i convenis importants per al territori de Valldoreix.

Montserrat Turu

A partir d'aquest mandat les relacions han estat molt millor de les que han estat en els últims anys. Díficilment es veurà cap any en la història de l'EMD en què les relacions hagin estat millors.


La tradicional Mostra d'Artistes, organitzada per l'Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix, arriba enguany a la seva 24ena edició. L'exposició reuneix obres de fins a 40 artistes entre els que destaquen Adolf, Miquel Pellicer, Joan Tortosa, Angela Sotillos i Lluís Masnou, entre d'altres, i es podrà veure fins a mitjan d'octubre.

Durant la inauguració de la mostra, l'alcalde Lluís Recoder ha recordar la funció social de l'Associació de Propietaris i Veïns, una entitat que es va crear l'any 1918.

Lluís Recoder

L'Associació és important en tant que hi hagi aquesta xarxa d'entitats que facin que la gent es relacioni i participi de la vida col·lectiva de Valldoreix.


De la seva banda el president de l'Associació, Jordi Cufí, ha aprofitat la trobada per fer arribar algunes reclamacions a l'EMD. Cufí ha tornat a reivindicar la necessitat d'il·luminar els dos quilòmetres de carretera que uneixen Valloreix amb els túnels de Vallvidrera.

Jordi Cufí

Faltaria il·luminar des de la sortida dels túnels fins al principi del terme de Valldoreix


La tradicional inauguració de la Mostra ha donat el tret de sortida als actes de la Festa Major, juntament amb el pregó, a càrrec de l'actriu Marta Angelat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.