Una cinquantena de persones fan cinc minuts de silenci en protesta pel darrer atemptat d'ETA


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder ha presidit l'acte de rebuig al terrorisme d'ETA

L'alcalde Recoder ha presidit l'acte de rebuig al terrorisme d'ETA

Una cinquantena de persones van fer ahir 5 minuts de silenci a la Plaça de Barcelona com a protesta davant l'últim atemptat terrorista d'ETA, que ha costat la vida a un Guàrdia Civil i n'ha ferit a quatre més.

L'Ajuntament va convocar l'acte com a símbol de solidaritat amb les víctimes i les seves famílies. L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que es tracta d'un acte simbòlic, però carregat de significat:

Lluis Recoder

Aquesta és una convocatòria malauradament ja tradicional, però és la manera que tenim els ciutadans de Sant Cugat, a travès del silenci, de demostrar el nostre rebuig al terrorisme


L'alcalde ha reiterat el seu rebuig davant qualsevol mena de violència, i especialment si comporta la pèrdua de vides humanes. Recordem que l'últim atemptat d'ETA es va produir un dia després que dos presumptes terroristes morissin en esclatar-los la bomba que transportaven al cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.