Sam Abrams, Borja de Riquer i Victòria Camps passaran per l'Aula d'Extensió Universitària aquest trimestre


  • Comparteix:

Personalitats santcugatenques com els poetes Sam Abrams i Marta Pessarrodona, l'historiador Borja de Riquer i la filòsofa Victòria Camps protagonitzen el nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. La principal novetat del primer trimestre seran els seminaris, que dedicaran cinc sessions a aprofondir en un tema concret.

Una conferència del president de la Borsa de Barcelona, Joan Hortalà, inaugurarà el 10 d'octubre al Teatre-Auditori el curs. La majoria de les sessions tindran lloc, un any més, a l'Arxiu Nacional de Catalunya i al Teatre de la Unió, tot i que la intenció dels responsables de l'Aula és aprofitar més l'aforament del Teatre-Auditori.

Així ho ha explicat el president de l'Aula d'Extensió Universitària, Antoni Monerris.

Antoni Monerris

El Teatre-Auditori és un lloc emblemàtic de la ciutat i té una cabuda excepcional.


Entre les personalitats que passaran per l'aula aquest trimestre, destaquen figures reconegudes de la nostra ciutat com els poetes Sam Abrams i Marta Pessarrodona, l'historiador Borja de Riquer i la filòsofa Victòria Camps. Antoni Monerris subratlla l'aposta de l'Aula pels noms locals.

Antoni Monerris

Un dels nostres objectius és que les figures importants de la nostra ciutat passin per les nostres aules.


La principal novetat del nou curs són els seminaris. En cinc sessions, els alumnes de l'Aula podran aprofondir en un tema concret, que aquest primer trimestre serà la història del cinema. En l'apartat de visites d'extensió cultural, d'ara fins a finals d'any està previst viatjar a Saragossa per veure la terra on va néixer Goya i anar a Girona, per veure el Museu del Cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.