Cap autobús urbà ni interurbà circula pel municipi entre dos quarts de deu del matí i les cinc de la tarda


  • Comparteix:

Els autobusos urbans i interurbans al seu pas per Sant Cugat no han circulat pel municipi entre dos quarts de deu i les cinc de la tarda. Aquesta aturada és el resultat de la vaga convocada per UGT per reclamar la millora de les condicions laborals dels treballadors del grup Sarbus. El sindicat ha fixat serveis mínims entre dos quarts de set del matí i dos quarts de deu i entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre quan hi haurà un pas irregular de vehicles.

Entre les peticions, els treballadors reclamen que s'instal·lin lavabos als finals de línia i que l'empresa adeqüi els vestuaris per les 25 conductores de l'empresa. D'altra banda, demanen que s'ajustin correctament els horaris de les línies, que no poden assumir i que es faci un correcte manteniment dels vehicles que sovint presenten 'serioses deficiències', que es triguen a reparar o no s'arreglen mai, segons UGT.

El responsable de viatgers de la Federació de Transports de la UGT a Catalunya, Joan Noguerol, espera un fort seguiment de la jornada.

Joan Noguerol

La plantilla fa un recolzament important perquè són condicions de treball. La situació canviarà en funció de les negociacions.


Les protestes es repetiran els dies 13 i 27 de març durant tot el dia i afectaran els autobusos interurbans del Vallès, així com les línies urbanes de Sant Cugat, Cerdanyola i Barberà. El sindicat UGT ha convocat els gairebé 200 conductors de les empreses La Vallesana i Marfina Bus (del grup Sarbus) després de no haver arribat a cap acord amb la direcció en l'última reunió el 20 de febrer. L'aturada no afectarà els autobusos de Valldoreix que no depenen de Sarbus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.