Una tómbola benèfica clou amb èxit les jornades santcugatenques pel Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

Gairebé 700 persones han participat a la tradicional tómbola benèfica que organitza cada any la delegació local de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona. D'aquesta manera, s'ha posat punt i final a la sisena edició de les jornades santcugatenques pel Dia Mundial de l'Alzheimer que enguany tenia com a lema 'Mira'm, vull que em recordis'.

Cistelles de fruita, sopars per a dues persones a diferents restaurants de la ciutat, un pernil o una pilota signada pels jugadors del Barça. Aquests han estat alguns dels premis que ha sortejat la delegació local de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona (AFAB) entre les prop de 700 persones que han participat a la seva particular tómbola benèfica.

D'aquesta manera, els santcugatencs han tingut l'oportunitat de fer la seva aportació i contribuir a que aquesta entitat tiri endavant la seva activitat. Així ho ha destacat .

Enric Tomàs

El dia d'avui segueix sent important per la sensibilització però a més és l'aportació que cadascú de nosaltres podem fer a l'entitat.


La rifa ha servit per cloure les jornades santcugatenques en motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer. La presidenta de l'AFAB, Isabel Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta de la gent.

Isabel Martínez

Gairebé ho suspenem pel temps però la gent està responent molt bé.


Martínez ha destacat també la tasca de tots els col·laboradors de l'entitat i s'ha proposat com a fita per l'any vinent la sensibilització dels més joves entorn d'aquesta malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.