La pluja no desanima els més de 60 ciclistes que participen en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


  • Comparteix:

El berenar popular i el cinema es faran a la Casa de Cultura a partir de les 20:30 hores

El berenar popular i el cinema es faran a la Casa de Cultura a partir de les 20:30 hores

64 persones han participat a la bicicletada popular organitzada amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Tot i que l'Ajuntament havia decidit suspendre aquesta activitat a causa de la pluja, nombrosos ciutadans han assistit a la cita i han decidit, finalment, tirar endavant la iniciativa. Prop de 40 persones han assistit després al berenar popular i a la projecció de la pel·lícula 'La Bicicleta' que s'han fet a la Casa de Cultura.

Davant el mal temps d'aquest dissabte, els responsables de Medi Ambient havien optat per suspendre la bicicletada popular i altres activitats previstes a l'aire lliure. La sorpresa ha arribat però quan a l'hora que s'havia d'iniciar el recorregut, més de 60 persones s'han presentat a la cita i han apostat per mantenir l'activitat malgrat la pluja.

Finalment, i després d'alertar la policia local, la bicicletada ha recorregut alguns dels principals carrers de la ciutat, seguint l'itinerari més curt dels que hi havia previstos.

Més tard, les activitats han continuat a la Casa de Cultura, amb un berenar popular a càrrec de l'associació Sabores del Mundo, i amb la projecció de la pel·lícula 'La Bicicleta', de Sigfrid Monleón.

Recordem que la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra a la nostra ciutat des del dia 22 i fins el proper 29 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.