El programa 'Dóna Informació' convoca la segona beca de recerca sobre les dones


  • Comparteix:

El programa 'Dóna Informació' de l'Ajuntament ha convocat la segona edició de la Beca de Recerca. La beca, que estudia la realitat social de la dona al municipi, té una dotació econòmica de 1.875 euros.

Dona Informació ja ha fet públiques les bases del concurs. Els interessats han de presentar un projecte que aporti dades d'interès sobre la vessant social, econòmica, cultural i afectiva de la dona. Aquest projecte, que donarà peu a un treball d'investigació, vol facilitar la creació de polítiques favorables per a la igualtat entre homes i dones.

Segons la tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, el premi és molt important per promocionar estudis de qualitat sobre la dona:

Mercè Conesa



La Beca de Recerca està oberta a tots els sancugatencs. Els beneficiaris de la beca podran optar a un premi de 1.875 euros. El jurat esta format per la tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, per responsables tècniques dels Serveis Socials de l'Ajuntament i del programa 'Dóna Informació' i per representants de l'Institut Català de la Dona i del Col·legi de Sociòlegs.

Les persones interessades han de presentar els treballs a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà entre el 4 i el 29 de novembre. Les guanyadores de la primera edició de la Beca de Recerca van ser Elena Rovira i Anna Tarrés amb el projecte 'El temps de vida i la cura de les persones'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.