Detenen un santcugatenc presumptament implicat en un accident de trànsit mortal


  • Comparteix:

Llibertat amb càrrecs per a un veí de Sant Cugat, de 24 anys, acusat de provocar un accident mortal a Viladecans dissabte passat. En el sinistre va morir un veí de Barberà del Vallès que viatjava en el mateix vehicle. L'arrestat està acusat d'un homicidi imprudent, després que es constatés que conduïa begut.

Els fets han tingut lloc aquest dissabte a les quatre de la tarda, en l'autopista C-32 al seu pas per Viladecans, quan un Audi A3 va fer una sortida de via implicant en l'accident un Hyundai i un Audi A6 que circulaven correctament en sentit Tarragona.

Com a conseqüència de l'accident el conductor i l'acompanyant del Audi A3 van resultat ferits lleus. El conductor va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge i l'acompanyant va ser traslladat a l'Hospital de Viladecans. El passatger posterior Juan Francisco B.G. de 28 anys, veí de Barberà del Vallès, va morir.

El conductor del Hyundai, Manuel C.P. de 42 anys, veí de Cornellà va resultar ferit molt greu i traslladat a l'Hospital de Bellvitge. La passatgera, una menor de 14 anys, va resultar ferida greu i traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Deu. El conductor de l'Audi A6 va resultar ferit molt lleu.

Tan bon punt Jordi R.P. va rebre l'alta hospitalària se'l va detenir i en l'escorcoll preventiu se li va trobar una bossa amb 60 pastilles i 16 embolcalls individuals de substàncies presumptament estupefaent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.