'Cuines i diversitat' apropa gastronomies d'arreu del món a l'Ateneu


  • Comparteix:

Neix el curs gastronòmic 'Cuines i diversitat'. La iniciativa pretén donar a conèixer costums culinaris d'arreu del món. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament i l'Ateneu, inclourà l'elaboració de plats dels Països Catalans, Suècia, l'Amèrica Llatina i països àrabs. El curs començarà el primer dilluns d'octubre.

Una taula rodona sobre cuina catalana i les cuines del món obrirà dilluns el curs culinari. La gastronomia catalana tindrà un lloc especial en aquest curs de la mà del cuiner Pep Salsetes. La principal premisa de les sessions és que cada cultura té una cuina que l'identifica i que l'entesa entre països comença en els seus plats.

Ho explica el gastrònom Pep Salsetes.

Pep Salsetes

Si ens quedem en un dels sabors que hem provat a casa i no sortim d'això, som conservadors.


La sessió de cuina àrab anirà a càrrec de Nadia Sahli, mentre que les restauradores Lídia Rioja i Raquel Ferrari s'encarregaran de la gastronomia llatinoamericana. Helena Ekberg impartirà la sessió de cuina sueca. El curs s'emmarca en el pla de ciutadania de relacions multiculturals.

El tinent d'alcalde Polítques Socials, Toni Ramon, explica l'objectiu de 'Cuines i diversitat'.

Toni Ramon

Mitjançant la cuina, coneixem els ciutadans que arriben a casa nostra.


El curs es farà cada dilluns d'octubre i el primer de novembre. Les sessions, que començaran a les vuit del vespre, tindran lloc a l'Ateneu. Les inscripcions s'han de formalitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. El preu del curs és de 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.