La Fira de la Gent Gran arriba per primera vegada al municipi aquest cap de setmana


  • Comparteix:

L'exconsellera de Benestar i Família, Anna Simó, imparteix aquest dissabte la conferència que obrirà la Fira de la Gent Gran. Diumenge, a la plaça Octavià, començarà la fira amb una mostra d'entitats, casals, institucions i empreses que inclourà diverses actuacions, tallers, i tota mena d'activitats destinades als més grans.

Una conferència-col·loqui sobre la llei de Serveis Socials i la dependència inaugurarà aquest dissabte a la plaça del Centre Cultural la primera Fira de de la Gent Gran de Sant Cugat. El diumenge de 10 del matí a 3 de la tarda, la fira oferirà diverses activitats programades en tres zones diferents de la plaça Octavià: l'escenari, l'espai Racó de Tallers i l'espai Bingo. A l'escenari hi haurà actuacions de Poesia, teatre i música, i al Racó de Tallers s'impartiran classes de matèries tan variades com Logopèdia, Musicoteràpia i Tai-Txí.

El regidor de Serveis Socials, Enric Tomás, explica que la continuïtat d'aquesta fira dependrà dels resultats que tingui.

Enric Tomàs

El més important de la fira és la cohesió amb totes les entitats. En principi, tenim pensada la seva continuïtat, però tot dependrà dels seus resultats.


Ràdio Sant Cugat emetrà el diumenge, d'11del matí a 2 del migdia, un programa especial dedicat a la gent gran que presentarà Joan Miquel Fernández. L'espai s'emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.