Ràdio Sant Cugat omple de continguts informatius l'edició santcugatenca de Vilaweb


  • Comparteix:

Amb la de Sant Cugat Vilaweb té ja 92 edicions locals

Amb la de Sant Cugat Vilaweb té ja 92 edicions locals

Ràdio Sant Cugat ha reactivitat l'edició santcugatenca del diari electrònic Vilaweb. Des d'avui els serveis informatius de Ràdio Sant Cugat ompliran diàriament l'edició santcugatenca de Vilaweb amb els principals continguts informatius de la ciutat. Vilaweb Sant Cugat és una producció de la web de Ràdio Sant Cugat, des d'on es transferiran les notícies.

L'edició santcugatenca de Vilaweb es pot consultar a l'adreça d'Internet 'vilaweb.com/santcugat/'. A l'edició local del diari electrònic fundat i dirigit pel periodista Vicent Partal es poden consultar cada dia les cinc principals notícies de la ciutat. Les informacions escrites s'acompanyen de fotografies i d'enllaços a les webs la ciutat. A més, les notícies tindran enllaços directes amb l'adreça d'Internet 'radiosantcugat.com', des d'on també es podran sentir, en arxius de format d'àudio, les declaracions dels protagonistes de cada informació.

El director i fundador de Vilaweb, Vicent Partal, ha destacat la importància que pel seu mitjà tenen les 92 edicions locals, entre les quals es troba des d'avui la de Sant Cugat:

Vicent Partal

La secció més important de Vilaweb és la de les edicions locals, de les quals en tenim ja 92


'Vilaweb.com' és el diari electrònic escrit en català més important dels Països Catalans. Des de Vilaweb es poden seguir les principals notícies dels territoris de llengua i parla catalana. Vilaweb compta també amb 92 edicions locals, similars a la de Sant Cugat, des d'on es poden seguir les notícies locals de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.