Qgat Vallès arriba al 60% d'ocupació mitjana en el primer any de vida


  • Comparteix:

L'hotel QGAT Vallès tancarà el primer any d'existència amb una mitjana d'ocupació del 60%. La clientela dels 22 aparthotels del recinte són bàsicament gent de negocis que passa llargues temporades a Catalunya. En la inauguració oficial del centre, l'alcalde destaca la importància dels hotels en la vida econòmica de Sant Cugat i el país.

El QGAT Vallès té quatre estrelles i està ubicat a la Via Augusta, al costat del Sant Cugat Centre Comercial. L'establiment té 22 habitacions. El recinte també inclou un masia de mil metres quadrats amb deu sales diferents. La masia, estrenada fa sis mesos, i l'hotel disposen de fibra òptica i tecnologia wi-fi.

La directora del QGAT Vallès, Norma Galofré, esbossa el perfil mitjà de la clientela del centre.

Norma Galofré

Tenim clients lligats a empreses que passen llargues temporades per qüestions de negoci.


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha destacat la importància del centres hotelers per impulsar la vida econòmica de la ciutat i Catalunya.

Lluís Recoder

Els hotels són un erforç per a les coses que passen a Sant Cugat.


El projecte QGAT Vallès va començar fa dos anys amb la idea de fer un restaurant. Posteriorment, es va reformular la idea de fer-hi un hotel de quatre estrelles i un centre de convencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.