El desplegament dels Mossos d'Esquadra marca la celebració del patró de la Policia Local


  • Comparteix:

La Policia Local ha celebrat aquest divendres la seva festa patronal amb la mirada posada en el desplegament dels Mossos d'Esquadra, l'1 de novembre. L'alcalde, Lluís Recoder, espera que l'arribada de la policia catalana permeti al cos local centrar-se en les seves competències.

Amb un acte institucional al restaurant Can Cabassa Castaño i una jornada de portes obertes a la comissaria, la Policia Local ha celebrat aquest divendres la seva festa patronal. L'intendent en cap del cos, Moisés Simón, ha reconegut que aquesta ha estat una festa especial, marcada per la proximitat del desplegament dels Mossos d'Esquadra. Simón ha aprofitat també per acomiadar-se simbòlicament de la policia estatal, un cos amb el qual la Policia Local ha col·laborat estretament en els últims anys.

Moisés Simón

A partir de l'1 de novembre treballarem conjuntament amb els Mossos i esperarem donar un millor servei. Fins ara, la col·laboració amb el CNP ha estat extraordinària.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la tasca de la Policia Local i ha subratllat que amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra el cos local podrà centrar-se en fer complir les ordenances.

Lluís Recoder

Amb l'arribada dels Mossos la Policia Local tindrà més capacitat per dedicar-se a fer complir les ordenances de convivència.


La Policia Local ha aprofitat la festa patronal per oferir un petit homenatge a la família de Jaume Tubau, l'ex tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana desaparegut fa poc més d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.