Anna Simó defensa la necessitat d'aprovar una llei catalana de Serveis Socials


  • Comparteix:

L'exconsellera de Benestar i Família ha fet una conferència en el marc de la primera Fira de la Gent Gran

L'exconsellera de Benestar i Família ha fet una conferència en el marc de la primera Fira de la Gent Gran

L'exconsellera de Benestar i Família, la republicana Anna Simó, ha destacat la importància que el futur govern de la Generalitat es marqui, com un dels primers reptes, l'aprovació de la Llei catalana de Serveis Socials. Simó ha defensat també la Llei de Dependència que aprovarà aquesta setmana el Congrés i ha denunciat les crítiques de CiU, que segons ha dit, arriben només després que se'ls hi hagi negat una foto en exclusiva.

L'exconsellera de la Generalitat ha obert la Fira de la Gent Gran de Sant Cugat amb una conferència sobre la Llei de Serveis Socials i la Llei de Dependència.

Simó ha remarcat la feina feta des de la seva àrea durant aquests anys i ha recordat les mancances que arrossega l'atenció a la tercera edat. Per aquest motiu, la republicana ha subratllat la necessitat que el proper govern de la Generalitat aprovi, quan abans millor, la Llei de Serveis Socials, que no va poder aprovar-se pel trencament del tripartit. Anna Simó s'ha mostrat confiada que el projecte tirarà endavant.

Anna Simó

Absolutament tots els partits polítics catalans s'han compromès a tirar endavant una llei de Serveis Socials. Per tant, hi hagi el govern que hi hagi, crec que hi haurà una nova llei de Serveis Socials


L'exconsellera ha apostat també per la Llei de Dependència que ha d'aprovar el proper dia 5 el Congrés dels Diputats. Simó ha assegurat que la intervenció d'ERC ha permès millorar molt el projecte i ha evitat que s'envaeixin competències. En aquest sentit, considera que les crítiques de CiU per aquest tema obeeixen només a la negativa del ministre de fer-se una foto en exclusiva.

Anna Simó

CiU va estar a punt de signar un acord amb el PSOE per aprovar la llei de Dependència però va demanar a canvi una foto en exclusiva. Quan els hi van dir que no, aleshores van decidir que no


Anna Simó ha defensat també propostes com el copagament de serveis assistencials en funció de la capacitat econòmica de cadascú. Per a l'exconsellera, aquesta és una manera de contribuir amb l'administració perquè tothom pugui tenir accés a l'assistència pública

Per últim, l'exconsellera de Benestar i Família ha manifestat el seu suport a iniciatives com la Fira de la Gent Gran, ja que és una bona manera de donar veu a aquest col·lectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.