La primera Fira de Gent Gran es tanca amb un bon nivell d'assistència i de participació


  • Comparteix:

Una quinzena d'entitats, l'Ajuntament i algunes empreses han participat en aquesta primera iniciativa

Una quinzena d'entitats, l'Ajuntament i algunes empreses han participat en aquesta primera iniciativa

Èxit d'assistència a la primera Fira de Gent Gran de Sant Cugat, que s'ha celebrat aquest diumenge. Durant tot el matí, 14 entitats relacionades amb la gent gran, empreses i Ajuntament han donat a conèixer els seus serveis i propostes per la gent gran del municipi. A l'espera de fer la valoració, les entitats s'han mostrat partidàries de repetir, en un futur, aquesta iniciativa.

El sol de justícia que ha fet aquest diumenge no ha impedit que els ciutadans de Sant Cugat, i sobretot els de la tercera edat, hagin visitat i participat a la primera Fira de la Gent Gran del municipi.

La iniciativa, sorgida de la Taula per a la Gent Gran i d'una idea del desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau, tenia l'objectiu de donar a conèixer les diferents entitats i col·lectius de la gent gran així com els serveis que ofereixen. Amb aquesta finalitat, la plaça d'Octavià s'ha omplert amb més de 15 estands que han permès donar a conèixer aquestes entitats així com els serveis que ofereixen l'Ajuntament i algunes empreses.

De moment, i a l'espera d'una valoració global de la proposta, les opinions de les entitats implicades fan pensar que la fira ha estat tot un èxit, tot i que no hi han faltat algunes veus més crítiques.

Representant d'entitats de gent gran

Ens ha sorprès per l'èxit de la gent que hi ha participa / Ha quedat molt bé / Dóna caliu i enllaç entre tots els casals


També des de l'Ajuntament s'han mostrat satisfets de la resposta que ha tingut aquesta primera edició d'aquesta fira. L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat que hi ha una base social molt activa i ha apuntat que si les entitats estan satisfetes i volen repetir l'experiència, hi haurà una segona edició.

Lluís Recoder

Hi ha d'haver una base, i en el nostre cas la tenim. Per tant, ells que són els protagonistes, si ho creuen necessari i fan una valoració positiva, ho podrem tornar a fer


La jornada s'ha allargat des de les deu del matí i fins quarts de tres de la tarda i ha comptat també amb una mostra de tallers per la gent gran, un bingo organitzat per les residències geriàtriques i un racó infantil. La Fira s'ha completat, a més, amb una gran varietat d'actuacions a càrrec dels diferents casals, Els Marxosos o les Corals Tardor i Esclat de Germanor, entre d'altres.

Tot plegat ha satisfet les nombroses persones que s'han acostat fins a la plaça.

Santcugatencs

Em sembla molt bé, és adorable veure gent gran plena de vida / És molt maco, m'ha agradat molt veure totes les activitats que fa la gent gran


Al llarg del matí, l'estan de l'Ajuntament ha informat àmpliament dels diferents serveis que ofereix i ha fet demostracions del servei de teleassistència a domicili. De la seva banda, Ràdio Sant Cugat ha seguit tota la jornada amb un programa en directe des de la mateixa plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.