Rangel remarca que la policia estatal continuarà a Sant Cugat, tot i els Mossos


  • Comparteix:

Rangel, durant la parada del cos policial

Rangel, durant la parada del cos policial

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, subratlla que la Policia Nacional espanyola continuarà treballant a Sant Cugat, malgrat el proper desplegament dels Mossos d'Esquadra. En la festa patronal del cos, l'alcalde Lluís Recoder ha agraït la dedicació policial a la ciutat, tot i la manca d'efectius dels darrers mesos.

La celebració de la festivitat patronal de la Policia Nacional espanyola ha tingut un regust de comiat, ja que, a partir de l'1 de novembre, els Mossos d'Esquadra assumiran les funcions de seguretat ciutadana a Sant Cugat i el Vallès Occidental. No obstant això, el cos policial espanyol continuarà mantenint tasques administratives relacionades amb documentació i estrangeria.

Així ho ha destacat el delegat del govern espanyol, Joan Rangel.

Joan Rangel

La Policia Nacional espanyola continuarà a Sant Cugat i treballarà de forma més especialitzada.


Prèviament, Joan Rangel havia passat revista al prop d'un centenar d'efectius de diverses dotacions policials a la plaça d'Octavià. La parada dels agents, feta amb altes mesures de seguretat, ha cridat l'atenció a desenes de curiosos.

La festa policial ha continuat amb un dinar a Can Cabassa Castaño. Representants de les formacions polítiques representades a l'Ajuntament, excepte ERC, i membres de la policia local, els Mossos d'Esquadra i la Guardia Civil han assistit a la trobada.

En el seu discurs, l'alcalde Lluís Recoder ha agraït la dedicació del cos policial espanyol a Sant Cugat, malgrat la manca d'efectius en la transició de l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

Lluís Recoder

El procés d'arribada dels Mossos d'Esquadra ens ha deixat en ocasions amb un nombre d'efectius precari.


Durant el dinar a Can Cabassa Castaño, Recoder ha entregat un placa commemorativa al comissari de la policia espanyola de Sant Cugat, Vicente Carvallo. Carvallo ha remarcat que el cos policial continuarà dedicant el màxim d'esforç possible a les tasques que assumirà a partir de l'1 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.