L'Agrupació de Defensa Forestal compta amb un nou vehicle


  • Comparteix:

El Nissan Patrol l'utilitzava fins ara l'àrea d'urbanisme

El Nissan Patrol l'utilitzava fins ara l'àrea d'urbanisme

L'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat compta, des d'aquest cap de setmana, amb un nou vehicle cedit per l'Ajuntament. El nou vehicle permetrà una major eficàcia en la tasca de l'ADF, una agrupació que treballa amb caràcter voluntari des de l'any 95 per la vigilància i prevenció d'incendis.

Segons el cap d'operacions, Manel González, el nou vehicle facilitarà la mobilitat de l'ADF perquè puguin passar informació de forma ràpida als mitjans d'extinció d'incendis:

Manuel González

Amb aquest nou vehicle podrem anar més ràpid i passar abans la informació als bombers


L'ADF de Sant Cugat es va constituir l'any 1995 i està format per 26 voluntaris que treballen fent torns de prevenció i vigilància forestal durant els caps de setmana i diàriament durant la temporada estival. Les tasques principals de l'ADF són la vigilància del bosc, detecció i clausura d'abocadors, sensibilització ciutadana i col·laboració amb la policia local i protecció civil. A més, és l'únic grup de voluntaris autoritzats per donar suport als bombers en l'extinció d'incendis.

Cada any realitzen cursos de formació i reciclatge impartits per l'Escola de Bombers i Seguretat Civil de Catalunya on reben coneixement sobre normativa vigent, metodologia d'extinció de focs forestals, cartografia i comunicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.