La festa major del barri del Monestir serveix per denunciar les deficiències de les pistes de Sant Francesc i el Campito


  • Comparteix:

El concert de dissabte, la bicicletada i l'arrossada han estat les activitats més participatives

El concert de dissabte, la bicicletada i l'arrossada han estat les activitats més participatives

El barri del Monestir ha celebrat amb èxit aquest cap de setmana la quarta edició de la seva Festa Major. Un concert dissabte a la nit, l'arrossada popular i la festa de la gent gran de diumenge han estat algunes de les activitats més participatives. La festa s'ha aprofitat també per reivindicar i denunciar algunes de les deficiències del barri.

L'Associació de Veïns del Barri del Monestir ha concentrat la majoria de les activitats a les pistes de Sant Francesc i al 'Campito', al final de l'avinguda Cerdanyola. D'aquesta manera, l'entitat ha aprofitat per denunciar les deficiències d'aquests dos espais i ha donat un caire reivindicatiu a la Festa Major d'enguany. Així ho ha destacat el president de l'associació veïnal, José Luis Sánchez.

José Luís Sánchez

Nosaltres continuem reivindicant, per això estem a Sant Francesc i al Campito perquè no és lògic que una part del barri estigui com està.


El concert de dissabte a la nit, la bicicletada i l'arrossada de diumenge han estat les activitats que han aplegat més públic. Des de l'organització s'han mostrat molt satisfets davant de la resposta de la gent, tot i que han hagut de suspendre el torneig de futbol sala per manca de participants. José Luís Sánchez s'ha marcat com a objectiu per a l'any vinent incrementar encara més la participació dels veïns.

José Luís Sánchez

Com en totes les festes hi ha coses que s'hauran d'anar perfilant. Crec que ha anat bé però s'haurà de fer més participatiu.


La festa major del barri del Monestir va començar divendres amb la nit musical i ha acabat aquest diumenge amb la festa de la gent gran al casal de Santa Rosa i l'actuació dels diables de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.