Novetats, antiguitats i curiositats es donen cita a la IV Trobada Internacional de Perfum del Mercantic


  • Comparteix:

La jornada ha comptat enguany amb una exposició de més de 14.000 perfums

La jornada ha comptat enguany amb una exposició de més de 14.000 perfums

Més de 20 expositors i 14.000 perfums de totes les èpoques i marques han conformat la IV Trobada Internacional de Col·leccionistes de Perfum que s'ha celebrat aquest diumenge al Mercantic. La jornada, que va camí de consolidar-se, ha comptat amb una exposició monogràfica de Myrurgia i ha atret nombrosos visitants de diferents països.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir als amants dels perfums la possibilitat de triar, comprar i intercanviar productes de les marques més diverses. La Trobada està pensada també per aquells inversors que van darrera dels perfums més buscats i fins tot d'autèntiques antiguitats.

Entre els al·licients d'enguany, destacaven les darreres novetats de Nina Ricci, Versace o Jesús del Pozo, però també algunes curiositats com el pot de perfum més petit que s'hagi fet mai, de només 1 mili litre i de la marca Givenchy. Les persones que s'han acostat fins a la mostra també han pogut veure l'ampolla més gran, de Tous i de 45 centímetres d'alçada, o el perfum més pesant: un perfum sòlid de Cartier que se serveix dins una capseta metàl·lica.

Una de les propostes que ha tingut més èxit ha estat però l'exposició monogràfica de Myrurgia. Així ho ha explicat Cristina Planas, directora de la Trobada.

Cristina Planas

Com que hem fet una exposició de col·leccions privades de Myrurgia, la gent ha buscat una mica les antiguitats d'aquesta marca. també les últimes novetats en miniatures que acaben de sortir


Planas ha afegit que aquesta Trobada s'ha convertit ja en un referent per moltes persones amants dels perfums. Així ho demostra, ha dit, que aquesta quarta edició hagi estat tot un èxit.

Cristina Planas

Ha sigut un èxit fabulós. Ha vingut més gent que en edicions anteriors, no només col·leccionistes sinó també persones interessades en el tema


Dins l'àmplia varietat de perfums que han pogut trobar els visitants, n'hi havia per tots els gustos i de tots els preus: des de només 3 euros, el més barat, fins als 1.000 euros, en el cas de peces de col·leccionista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.