El canvi climàtic centrarà el proper trimestre d'activitats del Grup de Natura


  • Comparteix:

El Grup de Natura del Club Muntanyenc dedicarà aquest trimestre a reflexionar sobre el canvi climàtic després de l'èxit de participació a les conferències sobre l'aigua de l'any passat. El trimestre, que inclourà 10 xerrades, acollirà diferents personalitats del món universitari i experts en la matèria.

'El canvi climàtic: causes i conseqüències' és el títol de la primera xerrada que tindrà lloc el dijous 19 i que anirà a càrrec del catedràtic de Geografia i Física de la Universitat de Barcelona, Javier Martin-Vide. A partir d'aquest dia i fins el 14 de desembre, el Grup de Natura organitzarà diferents activitats i conferències sobre el canvi climàtic. L'economia solar global, les guerres del petroli i la mobilitat seran alguns dels temes tractats durant aquestes conferències.

L'objectiu d'aquest trimestre és sensibilitzar la societat santcugatenca del moment crucial en què es troba la nostra civilització amb la crisi energètica actual i el problema del canvi climàtic. Així ho explica el portaveu del Grup de Natura, Lluís Llerena.

Lluis Llerena

L'objectiu és sensibilitzar i conscienciar a la gent sobre el canvi climàtic. I a més donar algunes alternatives basades en la reducció del consum energètic.


Llerena ha destacat, entre les diferents activitats, el debat que tancarà el dijous 14 de desembre el trimestre, sota el títol 'La mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona'. El secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, i la tinenta d'alcalde de Territori de l'Ajuntament de Sant Cugat, Mercè Conesa, són algunes de les personalitats que participaran en el debat.

El trimestre sobre el canvi climàtic s'adreça en general a un públic adult i genèric, tot i que també són conscients de la necessitat de sensibilitzar els més petits sobre el tema. Per això participaran amb activitats per als nens el dia de la Festa de Tardor, el dia 5 de novembre. Escoltem Lluís Llerena.

LLuis Llerena

En general un públic adult que es vulgui informar sobre el canvi climàtic. Però també fem alguna cosa per a nens a la Festa de la Tardor.


Tots els actes són gratuïts i se celebraran a les instal·lacions del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.