La freqüència de pas dels vehicles de neteja es triplica gràcies a l'adquisició de noves màquines


  • Comparteix:

Les noves màquines escombradores han estat presentades en un acte a la plaça d'Octavià

Les noves màquines escombradores han estat presentades en un acte a la plaça d'Octavià

La freqüència de pas dels vehicles de neteja pels carrers de Sant Cugat es triplica i passa a ser d'una a tres vegades per setmana. Aquesta millora és conseqüència de l'adquisició de nou noves escombradores per part de l'Ajuntament.

La nova flota està composada de sis escombradores, un vehicle aspirador i un remullador, a banda d'una furgoneta que farà feines de repàs. Els vehicles, amb un cost d'un milió d'euros, porten incorporada la imatge corporativa del consistori.

Segons l'alcalde, la millora tècnica de la nova maquinària va acompanyada d'un reforç en la freqüència de pas dels vehicles.

Lluís Recoder

Aquests nous vehicles permetran incrementar notablement la neteja de la ciutat i triplicaran la freqüència de pas pels carrers de Sant Cugat


Els camions de neteja tenen característiques diferents depenent de l'itinerari. Així, les màquines destinades als districtes disposen d'un dipòsit de brutícia més gran que permet allargar el recorregut, mentre que les escombradores del centre urbà són més petites per ajustar-se millor als vorals i maniobrar millor en els carrers estrets. Andreu Sánchez, tècnic de Serveis Urbans:

Andreu Sánchez

Hi ha màquinària específica per cadascun dels circuïts de neteja que fem


La duplicació del nombre de vehicles també comporta un augment de les brigades que fan feines de neteja manualment. Tot i que el consistori ha fet una aposta decidida per la neteja de places i carrers, de l'Ajuntament s'ha fet una crida al ciutadà perquè es corresponsabilitzi en mantenir la ciutat neta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Fem país? hem comprat producte de ma de obra interna? Al menys hi ha una empresa molt coneguda à Manresa que te escombradores i en aquests temps que corren...

GuayabaCatalana. Enviat el 17/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.