Comença la campanya de vacunació amb l'objectiu d'administrar 5.000 dosis


  • Comparteix:

Els CAPs han començat la campanya de la grip amb la intenció de vacunar com a mínim el 50 % de les persones més grans de 60 anys. Els centres sanitaris recomanen que també adoptin aquesta mesura els malalts crònics i col·lectius laborals com metges, policies i bombers.

Malgrat que la campanya oficial no comença fins l'1 de novembre, els CAPs Valldoreix i de Sant Cugat ja han començat les primeres vacunacions entre les persones de risc. L'objectiu és que un mínim d'un 50% de les persones de més de 60 anys es vacunin.

Així ho ha explicat el doctor Jordi Jiménez, director del CAP Valldoreix.

Jordi Jiménez

Volem vacunar un mínm d'un 50%dels majors de 60 anys. Pensem en unes 3.000 dosis a Sant Cugat i unes 2.000 dosis a Valldoreix.


A més dels col·lectius de risc, el doctor Jiménez també ha explicat que els nens poden actuar com a difusors de la grip i que no està de més que es vacunin per evitar problemes a persones del seu entorn, especialment els avis.

Jiménez ha recomanat finalment que els més grans es vacunin perquè així es pot evitar que s'agreugi el seu estat de salut.

Jordi Jiménez

Recomano que els de més de 60 anys es vacunin perquè és bo per cuidar seu estat de salut.


Està previst que la campanya activa es tanqui el 30 de novembre i que fins a final d'any es repesqui a les persones dels grups de risc que no ho hagin fet abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.