Els nervis i l'estrés centraran la primera xerrada del cicle Dona i Salut


  • Comparteix:

Una xerrada sobre els nervis i l'estrès inaugurarà aquest dimarts el tercer cicle de conferències 'Dona i Salut'. En total, seran vuit xerrades de caire divulgatiu que tindran lloc cada dimarts fins al maig del 2007. Els temes que completen aquest primer trimestre de xerrades són els trastorns alimentaris i la menopausa.

'No puc més!, m'enfilo per les parets' és el títol de la primera xerrada del tercer cicle de conferències Dona i Salut. El psiquiatra Joan Creixell, serà l'encarregat de donar el tret de sortida a aquesta nou trimestre que es tractaran altres temes com els trastorns alimentaris i la menopausa.

Dr. Joan Creixell

Per a mi és més difícil perquè no es parla de forma acadèmica però així s'arriba a més gent i aixó és més important.


Les conferències 'Dona i Salut' volen difondre els bons hàbits i la vida saludable, sobretot entre les dones. En aquesta ocasió, el Club Muntanyenc Sant Cugat acollirà les conferències en lloc de la Casa de Cultura com s'ha fet en els darrers anys.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.