Correus assegura que Sant Cugat viu una situació de 'plena normalitat' i acusa UGT de mantenir una estratègia


  • Comparteix:

Correus assegura que les oficines de Sant Cugat estan en una situació de plena normalitat i acusa el sindicat UGT de mantenir una polèmica que respon als seus interessos. Segons la direcció de l'ens, Correus no pateix l'acumulació de 300.000 objectes que defensa el sindicat.

Segons Correus, des que la UGT va decidir desmarcar-se del conveni col·lectiu que l'empresa va firmar al mes de juny, el sindicat ha emprès una estratègia per crear polèmica i magnificar qualsevol fet relacionat amb Correus. Segons Vicenç Ibañez, cap de comuniació de Correus de Catalunya, la situació que viu l'ens postal a Sant Cugat és de completa normalitat.

Vicenç Ibañez

Sant Cugat està en una situació de normalitat. No és cert que tinguem 300.000 objectes acumulats.


Des de la direcció de Correus s'assegura que la plantilla que té Sant Cugat és l'adequada per al municipi. Pel que fa a la inspecció del Ministeri de Foment, Ibañez defensa que els resultats dels inspectors no coincideixen amb la situació que denuncia UGT.

Vicenç Ibañez

Sabem que ens han visitat inspectors. Els resultats no reflecteixen la situació que el sindicat denuncia.


Correus insiteix que el sindicat UGT seguirà amb la mateixa estratègia de crear polèmica fins el mes de març, quan estan previstes les eleccions sindicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.