L'hospital de referència tindrà 190 llits i comptarà amb serveis de diàlisi


  • Comparteix:

El futur hospital de referència que donarà servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal tindrà 190 llits, vuit quiròfans, 39 box d'urgències i quinze monitors per a diàlisi. Així ho ha anunciat la consellera de Sanitat, Marina Geli, en una visita sobre el terreny. L'Ajuntament valora molt positivament l'anunci de la conselleria, malgrat que la Generalitat no els hagi comunicat oficialment.

El 2009 és l'any assenyalat perquè la construcció de l'hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal estigui enllestida. El futur centre sanitari disposarà d'un total de 145 llits per a malalts aguts i 45 de mitjana estància, vuit quiròfans, tres dels quals s'utilitzaran per a cirurgia menor, 36 consultes, 15 gabinets i 39 box d'urgències. A més, l'hospital comptarà amb les especialitats habituals i amb serveis de diàlisi i rehabilitació.

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, ha valorat de manera positiva aquest anunci. Tomàs ha fet especial menció al servei de diàlisi, ja que era una de les demandes de l'Ajuntament de la nostra ciutat.

Enric Tomàs

És benvingut el tot plagat, com el tema de la diàlisis. Ens mostrem molt optimistes també perquè es contempla el tema sociosanitari.


Recordem que el futur hospital de referència que donarà servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal es començarà construir l'any vinent a uns terrenys al barri de Ca n'Oriol de la ciutat veïna de Rubí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.