Recoder critica la Generalitat per no convidar els alcaldes de Sant Cugat i Castellbisbal a la visita de Geli al futur hospital


  • Comparteix:

L'alcalde veu possible 'sectarisme' en l'actuació de la consellera de Salut, Marina Geli, per visitar els terrenys del futur hospital públic sense convidar els alcaldes de Sant Cugat i Castellbisbal. Lluís Recoder adverteix que si la decisió ha estat deliberada, s'haurien trencat 'greument' les relacions institucionals entre la Generalitat i els ajuntaments.

La consellera de Salut, Marina Geli, va visitar dijous els terrenys del futur hospital públic de referència que es construirà a Rubí i que donarà servei també a Sant Cugat i Castellbisbal. L'alcaldessa de Rubí, Carme García, va participar a l'acte, durant el qual es va presentar el pla funcional del nou equipament i les seves principals característiques. Però ni l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ni el de Castellbisbal, Joan Playà, van ser convocats des del govern de la Generalitat.

Recoder veu possible 'sectarisme' en l'actuació de la conselleria de Salut, Marina Geli.

Lluís Recoder

Em sembla que trenca greument el que ha de ser la relació entre la Generalitat i els ajuntaments. És una concepció molt sectària. Vull creure que algú s'ha equivocat.


L'alcalde afegeix que tant ell com l'alcalde de Castellbisbal s'han assabentat pels diaris de la visita de la consellera Geli als terrenys del futur hospital.

Lluís Recoder

Ningú del departament de Salut ens ha donat una explicació. He parlat amb l'alcalde de Castellbisbal i també se n'ha assebentat pel diari.


Lluís Recoder ha evitat parlar d'electoralisme referint-se a la visita de Geli, però ha assegurat que l'acte s'ha organitzat 'a correcuita'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.