L'Associació de Fibromiàlgia celebra que la propera Marató de TV3 tracti les malaties de dolor crònic


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca de l'Associació de Fibromiàlgia celebra que aquest any la Marató de TV3 hagi escollit les malaties de dolor crònic per recaptar fons. L'Ajuntament està valorant la seva participació a la tradicional diada solidària de Televisió de Catalunya.

Entre el 3 i el 6% de la població pateix fibromiàlgia, una malatia que consisteix en un dolor no articular, crònic i generalitzat. Aquest any la tradicional Marató de TV3 recaptarà fons per a l'atenció de malaties de dolor crònic com la fibromiàlgia. Una decisió que ha estat molt ben rebuda des de la delegació local de l'Associació de Fibromiàlgia.

Escoltem la coordinadora de l'entitat, Anna Lis, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Anna Lis

es necessita que es mogui una mica aquest tema de la fibromiàlgia perquè la ciutadania sigui conscient de la seva existència.


L'Ajuntament està estudiant participar novament en aquesta edició de la Marató. El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha declarat al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora que el consistori està valorant la forma d'implicar-se en aquest gran acte solidari del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.