El sots-inspector Manuel González abandona la comissaria de Sant Cugat desprès de 17 anys


  • Comparteix:

A l'esquerra el sots-inspector González al costat de l'alcalde i el comissari de Sant Cugat

A l'esquerra el sots-inspector González al costat de l'alcalde i el comissari de Sant Cugat

El sots-inspector de la comissaria de la policia estatal de Sant Cugat, Manuel González López, ha deixat de prestar funcions a la ciutat desprès de 17 anys de servei. González, que marxa a l'acadèmia de policia d'Àvila per fer el curs d'ascens a inspector, ha rebut un homenatge de comiat per part de l'alcalde, Lluís Recoder.

L'alcalde Lluís Recoder ha lliurat a González, en un acte celebrat al saló de plens de l'Ajuntament, una placa en reconeixement per la feina que ha fet a Sant Cugat.

Manuel González López ha explicat que se'n va perquè ha aprovat les oposicions per ascendir a inspector i ara ha de fer un curs de preparació a Àvila.

Manuel González

M'en vaig perquè he aprovat les oposicions per inspector del cos i marxo cap a l'acadèmia d'Àvila


El sots-inspector ha manifestat que el seu destí desprès de sortir de l'acadèmia d'Àvila és incert. Pel que fa al desenvolupament de la seva feina a Sant Cugat, Manuel González, ha explicat que està molt satisfet i que els dies que més recordarà seran el primer i l'últim del servei que ha prestat a la ciutat.

De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha dit que González és 'un gran home i un gran professional' que 'ha contribuït a que Sant Cugat tingui un nivell de seguretat molt gran'.

Lluís Recoder

La seva feina ha contribuït a que tinguem una ciutat amb un nivell de seguretat molt gran


El sots-inspector González ha prestat servei a la comissaria de Sant Cugat durant 17 anys. Darrerament estava adscrit al grup d'investigació de la comissaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.