Desconvocada la vaga del servei privat d'ambulàncies


  • Comparteix:

Els treballadors d'ambulàncies privades han desconvocat la vaga a causa del compromís del Servei Català de la Salut de finançar els augments salarials. L'aturada havia de començar aquest dijous i allargar-se fins dimarts que ve. Tot i que les parts encara estan en negociacions, els sindicats han valorat positivament el gest del Servei Català de la Salut.

Els treballadors d'ambulàncies privades han desconvocat la vaga prevista des d'aquest dijous fins al dia 31. El Servei Català de la Salut ha enviat un document als treballadors garantint el pagament dels increments salarials previstos al conveni.

Escoltem el portaveu de CCOO al sector, Josep Raposo.

Josep Raposo

El Servei Català de la Salutens va fer arribar un document que ens garanteix que es faran càrrec dels costos del conveni.


L'aturada laboral exigia equiparar les condicions laborals i salarials de les ambulàncies privades a les del servei públic del 061. El problema és que, per portar a terme el conveni signat entre treballadors i patronal, s'havien de buscar els fons per finançar els augments salarials.

Escoltem Raposo.

Josep Raposo

Amb les ambulàncies hi ha diferències salarials i es va arribar a l'acord que amb quatre anys el tema econòmic quedi equiparat.


Les negociacions continuen i encara no s'ha signat l'acord, però la vaga prevista des del 26 al 31 d'octubre ha quedat desconvocada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.