Una baralla enfronta desenes de persones i tres vigilants de seguretat a l'estació


  • Comparteix:

La plaça Lluís Millet ha tornat a ser, aquest dijous al vespre, l'escenari d'una baralla. Segons fonts de la Policia Local, una quarantena de persones s'han vist implicades en l'episodi violent, que ha enfrontat un grup de joves amb tres vigilants de seguretat de l'empresa Prosegur. Els vigilants asseguren que una noia els va agredir, mentre que alguns testimonis contradiuen aquesta versió. La jove va resultar ferida però no va poder ser localitzada per la Policia Local.

D'altra banda, i en l'apartat de successos, un treballador d'una obra del barri de Vullpalleres va patir un accident laboral dimarts i es va trencar la tíbia i el peroné. El puntal d'una planxa de més de 200 quilos no estava subjecta per la grua i li va caure a sobre, provocant-li les ferides. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dues dotacions de bombers. El ferit va ser traslladat a l'hospital Asepeyo, on va ser assistit.

Per últim, la Policia Local va comprovar que en una parada del mercat setmanal dels dijous s'hi venien peces de roba de marques falses. Una patrulla va procedir al decomís de 68 peces de roba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.