L'Ajuntament i la Plataforma per la Defensa de Torre Negra es reuneixen per aclarir algunes discrepàncies


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder i la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra i Rodalies es reuneixen aquest dilluns per intentar aclarir algunes discrepàncies sobre la protecció del parc rural i la riera de Sant Cugat. La plataforma destaca la voluntat de l'equip de govern, però troba a faltar més fermesa i més capacitat de lideratge davant les pressions externes d'ESADE i del Club de Golf Sant Cugat.

La plataforma cívica afirma que no comparteix les explicacions fetes pel consistori respecte a la construcció de l'escullera a la riera de Sant Cugat. L'entitat també denuncia que l'Ajuntament no refusi amb fermesa la pretensió del club de golf de fer un aparcament pel nou 'pitch & put' o l'aparent voluntat d'ESADE d'envair terrenys del parc rural.

Així ho ha dit el portaveu de la plataforma, Kristian Herbolzheimer, que ha instat l'equip de govern a no estar sempre a l'expectativa dels altres i a tenir més iniciativa pròpia.

Kristian Herbolzheimer

No dubtem en cap moment de la voluntat de protecció de Torre Negra des de l'Ajuntament però demanem una mica més de fermesa i d'iniciativa.


Des de l'Àrea de Medi Ambient, el tinent d'alcalde Eduard Pomar ha negat les acusacions de la plataforma pel que fa al nou aparcament del golf i ha emplaçat a aclarir el presumpte desig d'invasió de terrenys d'ESADE en la reunió prevista per aquest dilluns.

Pomar ha volgut deixar molt clar que l'Ajuntament farà el que calgui per protegir Torre Negra.

Eduard Pomar

No vull deixar cap mena de dubte que l'Ajuntament farà el necessari per protegir aquest espai del Parc Rural com de la riera de Sant Cugat.


Tant Ajuntament com Plataforma han volgut deixar molt clar que, malgrat aquestes discrepàncies, hi ha un bon clima d'entesa entre totes dues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.