Entren a robar a dues cases de Valldoreix mentre els propietaris dormien


  • Comparteix:

Dues vivendes de Valldoreix han tornat a ser víctimes de robatoris silenciosos. Els fets es van produir dissabte, quan dues famílies van avisar la Policia Local en adonar-se que els havien entrat a robar mentre dormien.

A un quart de deu del matí, una família del carrer Alcalde Ramon Escayola, al territori de Valldoreix, va requerir la presència de la Policia Local perquè els havien entrat a robar durant la nit i mentre dormien. Els propietaris van denunciar que els faltava un ordinador portàtil.

Quinze minuts més tard, i a una casa propera, al passeig de Rubí, també es va requerir la presència de la policia municipal. Quan la patrulla policial va arribar al lloc dels fets, la família va denunciar que també durant la nit i mentre dormien algú s'havia emportat un vehicle de la marca Volkswagen, les claus del qual es trovaben a la cuina de la casa, un ordinador portàtil i altres objectes personals.

Segons la Policia Local totes dues cases tenien una finestra forçada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.