75 entitats surten al carrer aquest cap de setmana per demanar la implicació de la ciutadania


  • Comparteix:

'Sant Cugat ets tu' és el lema de la 31a Festa de Tardor, que omplirà la plaça d'Octavià durant tot el cap de setmana. Enguany, la mostra d'entitats s'amplia a dissabte i diumenge i s'incorporen noves activitats per involucrar més la ciutadania. Un total de 75 entitats, col·lectius i associacions participen en la trobada.

Les activitats comencen aquest vespre, amb la conferència inaugural del tercer Congrés de Ciutat i el tret de sortida del festival de música Trona. Dissabte al matí es posarà en marxa la mostra de la plaça d'Octavià, que es consolida com l'aparador de les entitats i el teixit associatiu de la ciutat. Enguany, aquesta iniciativa s'allargarà a dos dies per aconseguir involucrar més la ciutadania.

José Manuel Casteleiro és el coordinador de la Festa de Tardor.

José Manuel Casteleiro

Volem arribar a tota la gent que arriba de nou a Sant Cugat perquè participi i es comprometi amb un Sant Cugat més actiu.


Amb el lema 'Sant Cugat ets tu', la 31a Festa de Tardor vol reclamar una participació més activa de tota la ciutadania. Un total de 75 entitats, col·lectius i associacions participaran a la mostra. Casteleiro ha explicat que la programació ha potenciat les activitats participatives per davant de les d'exhibició.

José Manuel Casteleiro

Volem que la gent es vegi convidada a participar en les diferents activitats. Crearem diferents zones i grups per aconseguir-ho.


L'any passat, la mostra d'entitats es va tancar amb una assistència de 15.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.