Una dotzena de col·lectius participen al primer dia de la Mostra d'Entitats de la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Les activitats de la Festa de Tardor s'han allargat tot aquest dissabte i continuaran diumenge amb la participació de 75 entitats

Les activitats de la Festa de Tardor s'han allargat tot aquest dissabte i continuaran diumenge amb la participació de 75 entitats

Fins a 12 entitats han sortit aquest dissabte a la plaça d'Octavià en la mostra que com cada any, centra les activitats de la Festa de la Tardor i que aquest any s'allargarà tot el cap de setmana. Malgrat que el gruix d'activitats se celebraran durant el matí de diumenge, avui els santcugatencs ja han pogut gaudir de propostes diverses, com un taller de karate i de fang per als més petits, exhibicions de ball o un taller-degustació de tapes per als més grans.

La Mostra d'Entitats torna a ser l'activitat central de la 31a Festa de la Tardor que aquest any s'emmarca sota el lema 'Sant Cugat ets tu'.

Aquest any, l'organització ha decidit allargar aquesta iniciativa per tal de poder realitzar més activitats i fer la festa més participativa. Així ho ha explicat José Manuel Casteleiro, coordinador de la Festa de la Tardor.

José Manuel Casteleiro

Les activitats centrals d'avui són tallers de dansa, de cultura tradicional. Hem avançat el programa perquè hi hagi més activitats de les entitats.


Durant tot el matí d'aquest dissabte, 12 de les prop de 75 entitats que participaran a la mostra han organitzat activitats per a totes les edats. L'objectiu és donar a conèixer algunes de les propostes que ofereixen les entitats santcugatenques o, fins i tot, recollir diners per viatges de final de curs. Escoltem alguns dels participants.

entitats

Som un grup de pares d'alumnes de sisè i estem intentant recollir diners per sufragar les activitats. Des de l'Ateneu hem organitzat un taller de tapes on es poden degustar tapes curioses. El que intentem és promocionar el karate i la nostra secció de vida sana.


Malgrat que el gruix d'entitats es concentrarà demà diumenge, aquest dissabte els santcugatencs poden participar en tallers de castells, gegants, bastoners i fins i tot de 'graffitis', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.